• News & Media

Scary Sound – sredstvo za odbijanje ptica na bazi zvučnih talasa

24
јул

SCARY SOUND je sredstvo za odbijanje na bazi zvučnih talasa koje u potpunosti i na prirodan način eliminiše problem ptica štetočina (čvoraka, golubova, vrabaca, galebova, vrana i kormorana) i divljih svinja sa svih mesta kojima je potrebna zaštita, kao što su stočna polja, zasadi voća, povrća, vinove loze, maslinjaci, kao i trgovi, balkoni, bašte i, generalno, sva ona mesta gde bi štetočine mogle da naprave ozbiljnu štetu.

Kompaktan i lako se instalira sa eksternim napajanjem od 12V.

Veoma se lako koristi.

Zahvaljujući svetlosnom senzoru, SCARY SOUND nezavisno funkcioniše tokom obdanice i automatski se gasi po zalasku sunca.

SCARY SOUND emituje zvuke upozorenja tipične za svaku vrstu i zvuke uobičajenih grabljivica što dovodi do toga da se ptice štetočine momentalno udalje.

Iskustvo nam govori da četiri optimizovana i unapred učitana programa nude momentalnu i efikasnu zaštitu od najčešćih ptica štetočina.

Međutim, sve funkcije uređaja SCARY SOUND se mogu prilagoditi konkretnim potrebama svakog korisnika. Vreme rada, pauze, odabir zvučnika, osetljivost svetlosnog senzora, itd. mogu se korigovati u skladu sa potrebama.

Zahvaljujući snazi od 30 vati (samo sa unutrašnjim razglasom) + dodatnih 30 vati u kombinaciji sa spoljašnjim razglasom, SCARY SOUND bez problema može da kontroliše velike površine terena.